Ανακοίνωση για τον εορτασμο της Εθνικής Επετίου της 25ης Μαρτίου 1821

  • Ο εορτασμός της Εθνικής Επετίου της 25ης Μαρτίου 1821 θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου την 24η Μαρτίου σύμφωνα με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα.
  • Κατά τις ώρες 12.00-14.00 δεν θα γίνουν μαθήματα  και θα αναπληρωθούν σε συμφωνία με τις Γραμματείες των Τμημάτων 

Επιτυχία ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κοινωνιολογίας

Μετά από επιτυχία της ΔΑΠ ΝΔΦΚ Κοινωνιολογιας που έκανε πράξη την πρόταση για το άνοιγμα των κωδικών των μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου τα οποία ήταν κλειστά για τους μετεγραφεντες φοιτητές που ενεταχθησαν σε μεγαλυτερα έτη αιτουμαστε το άνοιγμα των κωδικών των μαθηματων και του εαρινού εξαμήνου έτσι ώστε οι φοιτητές να οδηγηθουν ομαλά στο πτυχίοΚαταγγελία ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Παντείου

Την ωρα που ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Παντείου καταθέσαμε πλαίσιο ενταντιον των σκηνικών βίας και τρομοκρατίας στην Νομική σχολη Αθηνών απο ομάδες αντιεξουσιαστών, ΠΑΣΠ ΕΑΑΚ ΑΡΕΝ και ΠΚΣ, οχι μονο δήλωσαν οτι ειναι υπέρ των αντιεξουσιαστών-καταληψιών, αλλα η ΑΡΕΝ κατέθεσε πλαίσιο υπέρ του τρομοκράτη Ξηρού.
Στην 'δημοκρατια' που ονειρεύονται δεν συμμετέχουμε.Πιστοι στα πιστεύω μας για ενα ΑΝΟΙΧΤΟ Πανεπιστήμιο, συνεχίζουμε με συμπαραστάτες όλους εσάς που μας στηρίζετε.

           ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΑΝΤΕΙΟΥ


Ανακοίνωση αναβολής μαθήματος Β' Εξαμήνου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ Β΄ ΕΞΑΜΗΝΟΥ
Το μάθημα του Β' εξαμήνου «Μακροοικονομική» του Επικ. Καθηγητή κου Δ. Σιδέρη, δεν θα διδαχθεί την Τετάρτη 18/3, λόγω επαγγελματικού ταξιδιού του διδάσκοντα.

Θα γίνει αναπλήρωση του μαθήματος σε ημέρα και ώρα που θα οριστεί με νεότερη ανακοίνωση.

Ανακοίνωση για την εγγραφή στον τμημα ξενων γλωσσών

Ανακοινώνεται στους φοιτητές του Πανεπιστημίου, που δεν έχουν κάνει εγγραφή το Σεπτέμβριο για το ακαδ. έτος 2014 – 2015 , ότι οι επανεγγραφές στο Τμήμα Ξένων Γλωσσών θα γίνουν από :Τρίτη 31 Μαρτίου ε.έ.  μέχρι και  Πέμπτη 14 Μαΐου ε.έ.
Οι εγγραφές θα γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη, από 10.00 π.μ. μέχρι 12.30 μ.μ., στη Γραμματεία του Τμήματος.
Οι φοιτητές προσερχόμενοι στη Γραμματεία του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, πρέπει να έχουν μαζί τους απαραίτητα, την κάρτα φοίτησής τους.

Ανακοίνωση σχετικά με την αναβολή μαθήματος

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κοινωνικής Πολιτικής ενημερώνει τους φοιτητές του τμήματος ότι το μάθημα κοινωνικά δικαιώματα και κοινωνική πολιτική υποχρεωτικό β'εξαμήνου προγραμματισμένο για σήμερα Δευτέρα 16/3 και ώρα 11-14 δεν θα πραγματοποιηθεί θα γίνει αναπλήρωση με νεότερη ανακοίνωση της διδάσκουσας