Δηλώσεις μαθημάτων για το ΣΤ' Εξάμηνο στο τμήμα ΔΕΠΣ

Ανακοινώνεται στους/στις  φοιτητές/τριες του Τμήματος Διεθνών, Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών ότι οι δηλώσεις μαθημάτων του εαρινού ΣΤ΄ εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2013-14, θα γίνονται μέσω INTERNET καθημερινά από 15/4/14 έως και 4/5/14.  Δεν θα γίνονται διορθώσεις των δηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν μέσω INTERNET από τη θυρίδα του Τμήματος καθώς επίσης για το εξάμηνο αυτό δεν θα γίνονται και δηλώσεις από τη θυρίδα. 

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Παντείου Πανεπιστημίου σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα! Όλοι εμείς  ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο το Άγιο Φως να φέρει σε σας και στις οικογένειες σας χαρά, ευτυχία υγεία και αγάπη. Χρόνια Πολλά!

Αναβολή Σεμιναρίου ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΔΕΣ & ΠΕΚΙ

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Παντείου Πανεπιστημίου ενημερώνει τους φοιτητες τμημάτων ΔΕΣ και ΠΕΚΙ οτι το αυριανό σεμινάριο με θέμα: "Κριμαία: οι διάφορες εκφάνσεις της Κρίσης" αναβάλλεται λόγω των αυριανών απεργιακών κινητοποιήσεων. Θα ενημερωθείτε εκ νέου για την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου.

Ανακοίνωση ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Δημόσιας Διοίκησης

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Δημόσιας Διοίκησης ενημερώνει τους φοιτητές του τμήματος, ότι με την έναρξη των μαθημάτων μετα το Πάσχα θα μοιραστεί σε όλους τους φοιτητές του τμήματος CD με σημειώσεις το οποίο θα περιλαμβάνει και τον Αστικό Κώδικα

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Δημόσιας Διοίκησης
Υπεύθυνη Δύναμη

ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Δ.Ε.Σ.- Π.Ε.κ.Ι.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών και Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας σας προσκαλούν στην εκπαιδευτική ημερίδα που διοργανώνουν την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014 και ώρα 14:00 στο αμφιθέατρο
«Σάκη Καράγιωργα ΙΙ» με θέμα:

«Κριμαία: οι διάφορες Εκφάνσεις της Κρίσης»,

Ομιλητές:

Δρ. Αντώνης Κλάψης(Διεθνολόγος ειδικευόμενος στην Διπλωματική Ιστορία)

Δρ. Κωνσταντίνος Φίλης(Διεθνολόγος, ειδικευόμενος σε θέματα της Ρωσίας).

*Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης

Αναβολή Σεμιναρίου ΔΑΠ-ΝΔΦΚ τ.Ο.Π.Α.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Παντείου Πανεπιστημίου ενημερώνει τους φοιτητές του τμήματος Οικονομικής Περιφερειακής Ανάπτυξης ότι το αυριανό σεμινάριο αναβάλλεται για άλλη ημέρα ως ελάχιστος φόρος τιμής, λόγω του αιφνίδιου θανάτου του καθηγητή κ. Παπαϊωάννου  Δημητρίου.

Με βαθύτατη θλίψη εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του και συμπάσχουμε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές τους. 

Με εκτίμηση,

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Παντείου Πανεπιστημίου